Top Ad unit 728 × 90


Real Racing 3 v2.7.0 Android APK Hileli Son Versiyon

Real Racing 3 v2.7.0 Android APK Hileli Son Versiyon

2014 En yeni Güncel Full Son Versiyon Android APK Oyunlar apk-paylaş Bloğunda

Real Racing 3 resmi lisanslı parçalar, 22-araba ızgara sürekli genişleyen kadrosu özellikleri ve Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi yapımcıları üzerinde 70 titizlikle detaylı araba. Artı sosyal Skorbordlarınızı, Zaman Denemeler, Hayalet Zorluklar ve yenilikçi Zaman herkes, her zaman, her yerde yarış için izin Multiplayer ™ (TSM) teknolojisi kaydırılmış.

GERÇEK ARABALAR

Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi yeni üreticilerin kaçırmayın - Henüz araba Real Racing en büyük liste sürün. 70 yılı yoğun detaylı araçthe tekerleği alın ve otantik 22-araba yarışı ızgara üzerinde yeteneklerinizi test - herhangi bir el üzerindethe en destansı bir yarış deneyimi.

GERÇEK PARKURLAR

theSon gelenler Circuit de Catalunya ve Dubai Autodrome, artı Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring, ve dahil olmak üzerethe dünya çapında üst yerle birden yapılandırmaları 12 gerçek parça tam bir sanatçısını lastik yakmak daha birçok .

GERÇEK KİŞİLER
Çevrimdışı olsanız bile - bir şey daha önce gördüğünüz gibi, bizim yenilikçi Zaman Multiplayer ™ istediğiniz zaman kimseyi, yarış sağlar kaydırılmış! Her kariyer etkinliği arkadaşlarınızın tam etkileşimli AI-kontrollü zaman kaydırmalı sürümleri yanı sıra,the dünyanın dört bir yanından gelen diğer oyuncular ile doludur. Real Racing 3, şimdi de sizethe iyi öğrenmek ya Arkadaş bir rekabet başlamak için izin, Time Trial Hayalet Zorluklar sahiptir.

HİÇ DAHA SEÇİMLER

Kupası yarışları, İyileştirme, Dayanıklılık zorlukları dahil olmak üzere 1500 olayları, üzerinde rekabet ve Yarışları sürükleyin. Aracınızın performansını maksimize etmek için yükseltmeleri çeşitli bir dizi seçin. , Kamera açıları çeşitlithe eylem görüntüleyebilirsiniz kişisel tercihinizethe HUD ve ince ayarthe kontrolleri çimdik.

THEPREMIER RACING DENEYİMİ

theOlağanüstü Nane ™ 3 Engine tarafından desteklenmektedir, Real Racing 3 özellikleri araç hasar, tam işleyen dikiz aynası ve gerçekten HD yarış için dinamik yansımalar ayrıntılı. Şimdiye kadarthe en gelişmiş çapraz-platform sosyal ve rekabetçi yarış topluluğu ile zengin, next-gen oyun keyfini çıkarın. Real Racing 3 tüm sunar ve her güncelleme ilethe sınırları zorluyor.

Her yerde, herkes içinthe kesin yarış deneyimi hoş geldiniz.

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 4 Kasım 2014)
Henüzthe LaFerrari seçkin Maserati araç ve Ferrari'nin en iddialı projesi ile zamansız İtalyan yarış kutlayın.
Maserati -The Trident Marquethe GranTurismo MC Stradale ile bize katıldı.
LaFerrari -the F1 kökenli melez ile donatılmış Ferrari'nin ilk üretim otomobili keşfedin.
Marquis Dünya Şampiyonası - Varlıklı bir araba hayranları vethe yarış katıl ve sınırlı sayıda yarış spec Maserati kazanın!
Yeni Bonus Serisi - 100 yeni olaylar!

Gerekli Android O / S: 4.0+

Real Racing 3 v2.7.0 Android  Oyunu Ekran Görüntüsü

Real Racing 3 v2.7.0 Android  Oyun Videosu

talimatlar:

APK yükleyin

WiFi üzerinden download veri

Için Kopyala 'character.dat' dosya 'sdcard / Android / data / com.ea.games.r3_row / doc

Real Racing 3 v2.7.0 Android APK Oyun indir
Rar Şifresi fullindir.co

Real Racing 3 v2.7.0 Android APK Hileli Son Versiyon Reviewed by Unknown on 01:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.