Top Ad unit 728 × 90


Ace Ferrara & The Dino Menace v1.0 APK+DATA indir

Ace Ferrara & The Dino Menace v1.0 APK+DATA indir

Superpilots bir acayip grup - - Kesin yenilgisi bizi kurtarabilir, uzay dinozorlar insanlık ve sadece Proton Riders savaş ilan etti! 

Proton Riders 'amiral gemisi Discordia gemiye: Ace Ferrara, sadece galaksinin en prestijli staj attı askeri Harbiyeli olduğunu. Ancak kahve kargo eskortluk ve faks makinesi manning arasındaki Ace yakında onun kahramanlar arasında stajyer olmak o olacağını hayal değil oldukça ne olduğunu keşfeder. Sibernetikleri artar kediler, gözüpek maceracı ve esrarengiz Çift Doktor Proton karşılamak, Ace Ferrara'nın ayakkabılarını Adım ve galaktik kahraman asılıyor stajyer kendinizi kadar çalışacak! 

23 aksiyon dolu misyonlar 

, Büyük sermaye gemiler grev bilinmeyen güneş sistemleri derinliklerinde devriye, mayın alanları gezinmek ve çılgınca dogfights düşmanı aslar çıkar! Hafif izciler ağır bombardıman uçakları için - - beş farklı gemi master ve gökadanın en sıcak pilotlarının yanında sinek, renkli şerh dahil. 

GÜZEL ORTAMLARDA 

Bir gaz devinin üst atmosferde roket, fırtınalı bir uzay bulutsuya hyperjump, veya kırmızı süperdevin etrafında yakın yörüngede bir dinozor kurulumu çıkar. Eğer bir iPhone 5 veya daha varsa, ortamları bile canlandırılmıştır: Yıldız beyaz cücenin soluk ışığında, pırıltı yıldırım çöker, ve gezegen halka sistemleri ışıltı. 

HILARIOUS 80S ÖYKÜSÜ 

Zorunlu akıllı Alec çocuk ve köpeğini, "Ace Ferrara Ve Dino Menace" için hain dino kraliyet 80s karikatür mecazlar dopdolu. Over 50 senaryosunu diyalog sahneleri ve bilgilendirmeler misyonları arasında hikaye ilerlemek. 


TOUCHSCREEN-OPTIMIZED KONTROLLERİ 

"Ace Ferrara Ve Dino Menace" 'ın oyun dikkatle dokunmatik büyük hissetmek için tasarlanmıştır! , Düşman yakın almak için afterburner Hit, daire, etraflarında silahlar yanan, ya da füzeler ile onları almak: Direksiyon sağ / sol, ancak sınırlı varil haddeleme ve diğer manevralar daha fazla serbestlik eksik derece için makyaj edilir tüm geminin farklı kalkan quadrantlı yakından tutarken! 


GOOGLE OYUN HİZMETLERİ DESTEK 

Başarılar toplayın ve cihazlar arasında oyun ilerleme senkronize! 

Gerekli Android O / S: 3.0+

Rar Şifresi fullindir.co





Ace Ferrara & The Dino Menace v1.0 APK+DATA indir Reviewed by Unknown on 23:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.