Top Ad unit 728 × 90


Unpossible v1.1.3 APK Full indir

Unpossible v1.1.3 APK Full indir

 Uygulama Açıklaması

Bu smile yapacaktır. Muhtemelen çığlık yapacak. Sık sık ölecek ve her zaman senin hatan olacak.Engelleri öğrenmek için mücadele ... zaten sizi nasıl mücadele biliyorum. Acımasız. Heyecan verici. Unpossible! 
Unpossible dokunma, tilt ve dış denetleyiciler için seçenekleri ile kontrolleri öğrenmek kolay ile oynanır.Denetimleri yolumdan olsun her kontrol şeması tasarlanmıştır. Sen oyun ile bir hissedeceksiniz. 

Dodge bu bilimkurgu-dünyada parlayan engellerin sonsuz bir dizi. Kadar her düzeyde daha zor seviyeleri kilidini açmak için 60 saniye boyunca hayatta gibi alın. Sadece imkansız değil neden Unpossible var, bakın! 

Oyun seviyeleri: 
Basitlik: Unpossible dünyaya Süper cana giriş. Burada becerilerinizi geliştirin. Sadelik Son 60 saniye Nafile ve Günlük beyhude kilidini. 

Nafile: insanların çoğu zaman geçirecekler. Daha hızlı Sadelik daha Nafile zayıflık bulmak ve bunu fethetmek yapacaktır. Ultra ve Ultra Günlük kilidini nafile 60 saniye boyunca hayatta. 

Ultra: Bu ​​Ultra Unpossible var. Bu Unpossible zirvesidir.Engeller dönmeye, daha önce öğrenilen dizileri öğrenilmemiş olması gerekir. Ruhunun tüm yol meydan olacak. Ultra hardcore. Hatta Masocore. Sadece güçlü Ultra aracılığıyla yapacak. 

Günlük oyun seviyeleri: 
Günlük Sadelik, Günlük Nafile ve Ultra Günlük. Eğer aynı seviyede uygulama istiyorsanız, bu seviyeler sizin için.Düzeyleri dışında kendi adaşı için tam bir gün aynı kalmak gibi bu seviyeler aynı zorluk vardır. Orada günlük düzeyleri için özel başarıları da vardır - bulmak için onlara her gün yendi! 

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 2 Eylül 2014) 
Bazı cihazlarda çöker için düzeltme. Bu mütevazice ötesinde, ama biz bu bir büyük çekiç dışarı çekmek zorunda kaldı. 
Android ART beta koşma oyuncular bu gibi gitmiyor, ama biz cihazların ton pis çöküyor neden çünkü SANAT desteğini çekmek zorunda kaldı. SANAT desteği biz doğru test cihazları genişletilmiş bir dizi üzerinde koşturur gibi geri yakında olacak. 
Gerekli Android O / S: 4.0 +

Rar Şifresi fullindir.co




Unpossible v1.1.3 APK Full indir Reviewed by Unknown on 02:06 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.