Top Ad unit 728 × 90


Cinema FV-5 v1.30 Android APK Full Son Sürüm indir

Cinema FV-5 v1.30 Android APK Full Son Sürüm indir

Apk--Paylaş Uygulama Açıklması

Sinema FV-5 parmaklarınızın profesyonel manuel kontroller koyar mobil cihazlar için profesyonel bir video kamera uygulamasıdır. Eğer mükemmel bir post prodüksiyon amaçlı top-of-the-line kontrolleri ile en iyi görüntüleri yakalayabilir, bu video kamera uygulaması ile, profesyonel kameramanların ve sinemacıları meraklısı ve uyarlanmış.Tek sınır hayal ve yaratıcılık!

Özellikler:
Pozlama telafisi, ISO, poz ölçümleme modu (matris / merkez / nokta), odak modu ve beyaz dengesi: Eğer sadece pro-Videokameralara düşündü tüm görüntü sensörü parametrelerini ayarlayın.
Ayrıca kayıt sırasında (ISO, pozlama telafisi veya beyaz dengesi gibi) Değişim sensör parametreleri.
Sonra kayıt sırasında yakınlaştırın.35mm eşdeğeri tabanlı odak uzaklığı ekranına özgü odak uzunlukları sayesinde ayarlayın.
Kayıt sırasında ayarlamaları Odak: kayıt ve değişiklik odak düzlemleri önce konuyla ilgili kilit odak kayıt sırasında.
Profesyonel vizör: 10+ kompozisyon ızgaraları, 10+ mevcut kırpma kılavuzları, güvenli alanlar ekran ve çok daha fazlası.
Bir video kamerada en gelişmiş elektronik vizör: Canlı RGB ve parlaklık histogramı kayıt sırasında da mevcuttur.
Profesyonel ses ölçüm seçenekleri: ekran, ses zirveleri ve kayıt sırasında ses kırpma uyarılar.

Bitrates, ses örnekleme oranları ve kanal sayısını ayarlamak, video ve ses codec seçin.
Ses düzeyi tuşları atanabilir tüm kamera fonksiyonları. Sen EV, ISO, renk sıcaklığı, zoom ve (kablo-kulaklıklar olanlar dahil) daha fazlasını kullanarak ses tuşları yanı sıra odaklama ve kayıt ayarlayabilirsiniz. Donanım kamera deklanşör tuşları ile cihazlar da desteklenmektedir.
Video coğrafi etiketleme desteği.
Otofokus, makro, dokunmatik odaklama ve sonsuz odak modları, artı bir odak kilidi anahtarı (AF-L).
Otomatik pozlama (AE-L) ve otomatik beyaz dengesi (AWB-L) Android kilitler 4.0+. Ayrıca otomatik klip kaydı sırasında pozlama ve beyaz dengesini kilitleyebilirsiniz.
(Hatta değişkenler) ile farklı depolama yerleri ve tamamen özelleştirilebilir dosya adları: Güçlü video klipleri düzenleme seçenekleri.
Sinema FV-5 orta ölçekli üretime herhangi bir kısa, en iyi görüntüleri üretmek için mükemmel bir uygulama. Bununla beraber high-end cihaz için herhangi Gelir Orta mümkün olan en iyi malzemeyi kaydedebilirsiniz. Sinema FV-5 özel Android tabanlı kompakt kameraları destekler, bu yüzden bile yüksek kaliteli, optik stabilize zoom yararlanabilirsiniz. Sinema FV-5 ile çekilen görüntüleri kolayca Pro, Apple Final Cut, Adobe Premiere, Sony Vegas ya da DaVinci Resolve gibi herhangi bir NLE üzerinde düzenlenebilir.

Bu sürümde bulunuyor: (Güncelleme: SEp 4, 2014)
Samsung Galaxy S4 mini ve diğer cihazlar ile anamorfik video kayıt sorunu düzeltildi. Etkilenen tüm kullanıcılar için özür dilerim.
Yeni İbranice ve Slovak dilleri.
Aslında uygulanmamış Portekizce dil ile Sabit sorunu
Gerekli Android O / S: 4.0 +

Rar Şifresi fullindir.co





Cinema FV-5 v1.30 Android APK Full Son Sürüm indir Reviewed by Unknown on 00:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.