Top Ad unit 728 × 90


The Great Prank War v1.0.0 APK Oyun indir

The Great Prank War v1.0.0 APK Oyun indir-

Büyük Prank Savaşı play.google.com.prankwar
DÜZENLİ Show yeni SIKMA!


Gene, rakip parkı Doğu Pines müdürü, bir zaman makinesine ellerini aldığında o Büyük Prank Savaşı kazanmak ve park alabilir böylece, o zaman geri gider. Şimdi onu geri almak için bizim kahramanlar kadar, ama kolay olmayacak!Oyun aynı zamanda maksimum prankiness için harika yeni Düzenli Show karakter tasarımları ve animasyon tarzı bulunmaktadır.

OYUN SUÇ VE SAVUNMA!

Park Rangers Gene'nin sonsuz ordusunu, animatronic ayılar, vahşi sosisli, kaset dans mücadele ederken tüm kule savunma bir aksiyon dolu melez, öylesine sen, kendi savunma kuleleri saldırı düşman kuleleri ve onları almak inşa edebilirsiniz edeceğiz , ve daha fazlası!

Pranks UNLEASH!
Mordecai, Rigby, kas Man veya Atlar olarak oynamayı tercih. Bunların her biri özel bir pranking sanat eğitimli ve kötü adamlar üzerinde zarar koymak için benzersiz güçler geliştirdi. Ve Büyük Prank Savaşı, hatta kuleleri çim savunmak için yumurta, tutkal, fart minderler ve diğer hile kullanarak, şaka temalı vardır. Onun prankiest at Düzenli göster var!

EĞLENCE VE DÖRT MEVSİM!
Büyük Prank Savaşı sonbahar, kış, bahar ve yaz yayılan seviyeleri ile, tek uzun soluklu çatışma olduğunu. Her sezon max yeteneklerinizi test edecek dört epik patron savaşlar da dahil olmak üzere, yeniden değer mondo kadar eklemek zorluklarla dolu farklı seviye tasarımları getiriyor.

Hiç BÜYÜK PRANK WAR aptalca savaşlar yolumuzu mücadele!

Gerekli Android O / S: 2.3.3 +


Rar Şifresi fullindir.co


The Great Prank War v1.0.0 APK Oyun indir Reviewed by Unknown on 01:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.