Top Ad unit 728 × 90


Smart IR Remote - AnyMote v2.0.1 APK


Smart IR Remote - AnyMote v2.0.1 APK

Neden sahibi tüm cihazlar için birden fazla uzaktan kullanmak gerekiyor gerekir?


Samsung Galaxy S4 (şimdi de bazı CyanogenMod cihazlar üzerinde çalışıyor, hem de diğer özel ROM'lar!) Için Smart Remote ile ekleyebilir, oluşturabilir ve mevcut uzaktan kumanda herhangi denetimleri birleştirerek, uzaktan kumanda herhangi bir sayıda özelleştirebilirsiniz.KANAL YUKARI düğmesine TV sağlayıcısından Set Top Box kontrol eden tek bir uzaktan düşünün, SES tuşları ev sinema sisteminizi kontrol ve ok tuşları TV'nizin menüsünü kontrol.

Bir telefon tutuyorsun bu yana tüm bu üstüne, neden bunun bazı benzersiz özellikleri var kullanmak değil mi?

HAVA JESTLER - telefonunuza özel!
Sadece açık app bırakın ve dalga elinizi telefonunuza yukarıdaki kanalları değiştirmek için (soldan sağa) veya hacim (yukarı ve aşağı)

SEN DİYE GET OTOMATİK MUTE
Bir çağrı aldığınızda ama tv çok yüksek olduğu diğer kişi duyamıyorum zaman nefret etmiyor musun? Birisi sizi aradığında Şimdi, Smart Uzaktan otomatik akım cihazı kapatabilirsiniz.

YÜZEN UZAKTAN (CHATHEAD)
Neden sadece bir komut göndermek için uygulamalar geçmek gerekiyor ki? Ayarlarında Uzaktan Yüzer etkinleştirin ve uzak bir chathead tarzı mevcut uzak sadece bir dokunuş var!

BACKUP / RESTORE
Sık sık ROM'ları geçirebilirim? Ya da belki günlük uygulamalar yeniden?Yedekleme / geri yükleme özelliği, uzaktan kumanda tasarruf etmenize yardımcı olacak, böylece yeniden yüklediğinizde yeniden kurulum işlemi geçmeden, onları geri alabilirsiniz!

MACROS
Yeni gelişmiş makro sistemi ile, (HDMI 1 geçiş, sonra TV'de dönüm gibi) birbiri ardına komutları birinin bir dizi yürütmek komutları arasında özelleştirilebilir gecikme ekleyebilir ve istediğiniz gibi komutları yeniden düzenleyebilirsiniz.

Kızılötesi ile - IR Blaster - zaten telefonunuzda dahil, neden bunu en iyi yapmak gerekir? Smart Uzaktan TV, vb Set Top Box, Işıklar, Projektörler,. Kızılötesi Alıcısı doğru uzak kodları ile Smart Remote ile kontrol edilebilir olan hemen hemen her şeyi kontrol edebilirsiniz. Ve biz daha ekleyerek 7/24 çalışıyoruz!

Neden tüm anda, TV uzaktan kurtulmak top box uzaktan set ve ev merkezi uzaktan alamadım?
Bunları rapor nedeniyle sonra büyük kuyruğa, normalde bizim veritabanına yeni aygıtlar eklemek için 1-2 hafta sürer unutmayın
Nedeniyle Galaxy S4 donanım sınırlaması, otomatik öğrenme mümkün olmadığını unutmayın
Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 21 Temmuz 2014)
onarımları ve bakım
uzaktan kumanda üzerinde WiFi ekledi kontrolü
SD karttan uzak dosyaları almak için yeteneği
Gerekli Android O / S: 4.2 +


Rar şifresi fullindir.co





Smart IR Remote - AnyMote v2.0.1 APK Reviewed by Unknown on 05:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.