Top Ad unit 728 × 90


PhotoSuite 3 Photo Editor v3.2.311 APK

PhotoSuite 3 Photo Editor v3.2.311 APK

Açıklama

PhotoSuite 2play.google.com.msgs
PhotoSuite geniş kapsamlı yetenekleri olan bir fotoğraf stüdyosu app. Böyle resim gibi katmanları ve maskeleri ile çalışan yanı sıra nesnelerin karmaşık seçimi gibi gelişmiş fotoğraf sanat araçları resim, resim kolajlar ve çizimi resim birleştirerek, eğlenceli efektler düzenleme gibi Photoshop şartları itibaren - PhotoSuite'i size şaşırtıcı görüntüler oluşturmak için olanak sağlar. Arkadaşlarınızın ve ailenizin sosyal ağlar, bulut depolama veya e-posta yoluyla ile paylaş sonuçlar.

Özellikler:
, Ürün fotoğrafları fotoğraflarınızın en iyi almak için ince sesi ve renk değişiklikleri uygulamak - fotoğraflarınızı geliştirin.
Gelişmiş fotoğraf tasarımcı araçlarını kullanın - resimleri birleştirmek ve iş-sanat kolajlar oluşturmak için katmanları ile çalışır.
Grafiksel metin ve serbest çizim ile resimlerinizi geliştirin.
Invert, Gri noktalaştırma, Kristalleştir, Pozlama, Posterize, Diffüz, Kontrast, çekilin, Kaleidoscope, Mermer, Ripple, Blok, Örgü, Yağ, gürültüsünü azaltma, keskinleştirme, Kenar - resim filtreler ve efektler ile çalışın.
Dosya formatları - PhotoSuite'i kendi özgün biçiminde çalışır ancak yaygın olarak kullanılan PNG, JPEG ve gs formatları görüntüleri açmak ve ihracat yapabilirsiniz.
Kapsamlı bir seçim araçları ve hızlı ve kolay bir resmin parçalarını işlemek için nesneleri gruplama kullanın.
Fotoğraf çekmek ve görüntü bunları projelerinize eklemek için cihazınızın kamerasıyla yararlanın.
Hisse görüntüleri - PhotoSuite'i aileniz ve arkadaşlarınızla görüntüleri paylaşmanızı sağlar - Facebook, Google +, Picassa veya Twitter gibi sosyal ağlarda; (üçüncü parti uygulamalar üzerinden) Dropbox gibi bulut hesaplarında; e-posta eki olarak.

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 22 Temmuz 2014)
Android Serif, Sans-Serif ve Eş aralıklı yazı tipi desteği ve yazı tipi boyutu ile Metin aracı
Kırpma aracı geliştirmeleri - örneğin 2, 1:1, 16:9 gibi standart boy oranları arasından seçim yapmak veya özel kırpma boy oranını tanımlamak için yeteneği.
Performans optimizasyonu - hızlı ekranda render
Gerekli Android O / S: 2.2 +
PhotoSuite 3 Photo Editor v3.2.311 APK Reviewed by Unknown on 04:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.