Top Ad unit 728 × 90


Pho.to Lab PRO - photo editor v2.0.146 pro APK

Pho.to Lab PRO - photo editor v2.0.146 pro APK


Pho.to Lab PRO - tam özellikli Photo Fun Jeneratör cebinizde!
Fotoğraflarınızdan müthiş etkileri oluşturmak için neredeyse sınırsız yetenekleri ile Pho.to Lab uygulaması PRO sürümünü de hoşgeldiniz! Pho.to Lab PRO fotoğraf editörü ile kolayca eğlenceli fotoğraf montajı, serin kontakt simgeleri, animasyonlu fotoğraf karikatürler, e-kartları ve telefon duvar kağıtları yaratabilirsiniz! Siz kullanıcı dostu arayüzü ve uygulama sağladığı kullanım kolaylığı seveceksiniz.



Pho.to Lab PRO herhangi bir reklam içermiyor ve çıkan görüntüleri filigran değildir. Ayrıca, bu standart sürümünde ödemek zorunda olacağı için fotoğraf efektleri ekstra grupları ile birlikte gelir.

Ne özellikle yaklaşık Pho.to Lab PRO gibi olacak tek bir tıklamayla eğlenceli animasyonlu karikatürleri halinde yüz fotoğraflarınızı dönecek etkileri "Fotoğraf karikatürüne" dir!
Ayrıca, yeni efektler ve şablonları kullanmak için ilk olacak! Sonra yayımlanmış standart sürümü ile, yeni efektler iki hafta sizin için kullanılabilir hale gelir. Ama bu Pho.to Lab PRO ile durum değil! Onlar serbest hemen sonra tüm marka yeni efektler olsun!

Pho.to Lab PRO özellikleri ve etkileri:
karikatür etkileri fotoğraf: yüzleri animasyon ve eğlenceli karikatürleri içine portre fotoğrafları çevirmek.
Eğer PhotoFunia bulmak olduğu gibi foto etkileri: basın gazete kapalı sıcak bir müze duvarları, bir futbol taraftarları afiş, üzerine yüzünü koymak; özel araçlarda kendinizi airbrush ya da sahilde bir kum diziye olarak yüzünüzü bırakın.
otomatik yüz tanıma ile fotoğraf montages: Darth Vader, Rambo, Avatar adlı bir Na'vi, bir astronot ya da Karayip bir korsan içine kendinizi ya da arkadaş açın!
fotoğraf filtreleri: Neon Glow, Yangın, Puzzle, HDR, Karakalem, Petrol & Empresyonist Resim, Tebeşir ve Füzen, ve daha fazlası.
şık ve trendy millet için fotoğraf efektleri: Forbes, Vogue veya sonraki Angelina Jolie, Jackie Chan, Lady Gaga ve Dr House Playboy kapağında kendinizi koyun!
fotoğraf kolajları: bir fotoğraf kolaj kendinizi ve sevgili hatta tüm arkadaşlarınızı koydu.
yeni efektler: bunlar piyasaya hemen sonra tüm marka yeni efektler olsun. Bunları kullanmak ve arkadaşlarınızı şaşırtmak için ilk olun!
İstediğin fotoğraf efekti bulamadıysanız, kendi etkisi fikir gönderebilirsiniz. Biz yeni efektler kullanılabilir hale getirmek için mutlu olacak!

Dahası, sen kendi metin eklemek ve bir kartvizit simgesi veya duvar kağıdı olarak çıkan görüntü ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, telefon hafızasına kaydedebilirsiniz bir MMS olarak göndermek veya arkadaşlarınıza sürpriz Facebook ve Twitter'da post it!

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 31 Temmuz 2014)
Artık yerleşik Text Editor ile her şablona kişisel bir mesaj ekleyebilirsiniz. Bir doğum günü kart olabilir ya da sadece teşekkürler demek istiyorum - net ve güzel belirtiniz. Sen doğru rengi seçmek için renk paletinden ve zengin seçim için bir sürü yazı tipi var.
Yeni efektler gelince burada liste: "Doğum günü Scrapbooking Kart" ve "Doğum Günü Şapka" kart yapımcıları, 4 yeni bayraklar, tatil fotoğraflar için "Vintage Travel Çerçeve", "Game of Thrones" yüz montaj ve "elinde telefon" foto gerçekçi sahne.
Gerekli Android O / S: 2.1 +

Rar Şifresi fullindir.co






Pho.to Lab PRO - photo editor v2.0.146 pro APK Reviewed by Unknown on 06:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.