Top Ad unit 728 × 90


Thor The Dark World LWP (Premium) v1.1 APK

Thor The Dark World LWP (Premium) v1.1 APK

Apk-Paylaş Açıklama

Marvel Comics ve Thor hayranları için Android cihazınızın ana ekran için bu inanılmaz Live Wallpaper uygulaması ile netice heyecanını yeniden olabilir!

Thunderer en çekiç, Mjolnir bir close-up sahip Marvel Studios filmi dayalı Dark World Live Wallpaper: Thor ücretsiz sürümünü indirin!

Bu Android cihazınız için bir pil göstergesi olarak iki katına kadar Thor'un Hammer yakın dikkat!

Güç tüketir gibi Cihazınızın pil sonra dolu ve ne zaman elektrik ve yıldırım civata ekran boyunca flaş ile yanıp söner gibi izle yavaş yavaş kararır.


Cihazınız pil sıfır iktidara yakın aldığında ücretsiz Mjolnir çekiç göstergesi kırmızı yanıp söner ve Mighty Thor cihazınızı "daha fazla yıldırım" beslemek için size hatırlatan bir ses yardım sağlayacaktır!

Bu bir yükseltme daha sizin için yeterli İskandinav tanrısı eylem değilse birkaç unlockable prim seçenekleri ile siparişe bulunuyor.

Karanlık Dünya: İlk kadar, sen Thor son yineleme dayanarak yaptığı kostüm giyen Mighty Thor tamamen animasyonlu ve etkileşimli 3D modeli featuring Canlı Duvar Kağıdı prim sürümü kilidini açabilir!

Bir kez kilidi ve ekran, sen Thor dokunabilirsiniz ve onun çekiç aşağı getirecek!

Ayrıca, herhangi bir büyük boy canavarca tehditlere karşı yardımcı olmak için, Hammer Head size e-posta teslim edecek, cihazınıza Mjolnir yumruk çatlama bir ekran şeklinde arama ve metin uyarıları kaçırdı.

Eğer mücadeleye kaybolmuş hissettiğiniz, günü, saati ve yerel hava durumunun yanı sıra Odin Oğlu kendisi, THOR ses özellikleri prim Saat Widget, kilidini!

Thor Saat Widget ana ekrana ayarlı iken keşfetmek için burada ve orada sizin gibi küçük sürprizler için zaman okuduğun Yıldırım Bringer'i duyun.

Eğer Asgard adı ve Android cihazınızla şer güçleri almaya hazır mısınız? Sonra Sticker Widget paketini açmak ve her yerde çeşitli alemlerde mevcut en iyi koruma için, ana ekranda, Immortal Avenger, Thor, (3 farklı pozlar) yerleştirin.

Hala senin için yeterince Thor eylem taşlama değil ..?
Tüm mitolojik manifatura görevlerde size yardım etmek için burada Thor, tüm Asgard Gurur, sahip bir unlockable prim özel klavye cilt var!

Hatta en korkunç düşman ezilmesine kadar durmak mümkün olacak değil Bu uygulamayı Android telefon ya da tablet etrafında güçlü bir cihaz yapma, sallıyor ki olabilir.

Bütün dünya izliyor olacak, (ve indirme), Thor: Karanlık Dünya ... heyecanlandırıcı heyecanını kaçırmayın; bugün yükleyin!

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 2 Mayıs 2014)
Ek Crash düzeltmeleri ve Kit Kat destek
hata düzeltmeleri
Gerekli Android O / S: 2.3 +


Rar Şifresi fullindir.co

Thor The Dark World LWP (Premium) v1.1 APK Reviewed by Unknown on 13:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.