Top Ad unit 728 × 90


Real Steel HD v1.5.9 APK Oyun indir

Real Steel HD v1.5.9 APK Oyun indir

Açıklama

Android SADECE resmi "Real Steel" oyunu. Şimdi Playphone Sosyal Oyun Ağı'nda!
Real Steel 2000 £ robotlar ölümüne bir no-tutan çubuklu savaşlarda yakın bir gelecekte, ayarlanmış bir yeraltı dövüş oyunu.

Bir Smash tüm platformlarda Milyon üzerinde 6 İndirme ile vur.
Hugh Jackman oynadığı Dreamworks film dayanarak, Real Steel 2000 £ robotlar ölümüne bir no-tutan çubuklu savaşlarda yakın bir gelecekte, ayarlanmış bir yeraltı dövüş oyunu.

Müthiş Yeni Özellikler & Robotlar ile son güncelleme alın!
Şimdi tanıtan - Albino - 'Büyük Beyaz Umut'. O eleman sodyum zırh kaplama ile benzersiz bir Alman Ligi robottur. Tartı 702LBS Bu endüstriyel gücü robo-kas sadece rakiplerini RIP bir şey için tasarlanmıştır!

Yeni Turnuva Modu: geliştirilmiş istatistikleri ve yeni bir görünüm ile özel Special Edition 'Atom Altın' Robot kilidini açmak için tüm Tiers savaşın ve kazanın!
Survival Mode: Reel Steel Yeni Oyun Modu! Test ve bu sonsuz robot battling modunda becerilerini kanıtlamak. Ne zamandır halka yaşayabilir? Çelik gerçek bir spor yeteneklerinizi test edin! Şimdi kavga!
Çelik gerçek bir spor yeteneklerinizi test edin! Şimdi kavga!

Ayrıca gibi filmde diğer Robotlar ile kavgalar yaşayabilirsiniz - Atom 'Halkın Şampiyonu'; Zeus 'Robotlar Kralı'; Güç İkiz Cities'in 'İki Başlı Kulesi; Ambush 'Comic Book Kırıcı' Gürültülü Boy 'Manga Mangler'; Midas 'Altın-Blooded Killer'; Metro 'Yüzük Frankenstein'ın Canavarı'; Gridlock 'Bronzed Body Builder Bot'; Akselrod'un 'Wheel Fist Fighter Spinning'; Blacktop 'Cehennem Bot Out'; Six Shooter 'RoboTown ait Şerif'; BlacJac 'bir İnanılmaz El ile Casino Bot'; Mavi Bot 'Electric Blue kavgacı'; Aqua Bot 'Derin gelen Diver Bot'.



Optimum performans için, indirme ve ilk boks maçı başlattıktan sonra diğer uygulamaları kapatarak ve cihazınızı yeniden önyükleme öneririz.

Hemen indirin ve eğlence en iyi deneyimi!

Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 17 Temmuz 2014)
Fiend - Yeni Robot Şampiyonu Tanıtımı
4 yeni meydan bölgeleri ekledi - Fiend, BYOR, Atom Altın, Blackjac
Zorluklar Modu için tüm yeni ödül eklendi - Phantom Albino
Hata Düzeltmeleri ve Optimizasyon
Gerekli Android O / S: 2.2 +


Rar Şifresi fullindir.co











Real Steel HD v1.5.9 APK Oyun indir Reviewed by Unknown on 12:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.