Top Ad unit 728 × 90


Music Player (Remix) v1.5.6 APK indir

Music Player (Remix) v1.5.6 APK indir

Açıklama

Müzik Çalar (Remix) play.google.com.musicplayerremix
Müzik Çalar (Remix) güçlü olmak için sıfırdan tasarlanmış Android için gelişmiş bir müzik uygulaması, henüz kullanıcı dostu ve kullanımı eğlenceli.
App başka müzik app bulamazsınız birçoğu özellikleri geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Özellikler:
Telefonlar ve tablet büyük, parmak dostu kontroller. / Çalmayı duraklatmak ve parçaları atlamak için albüm sanat dokunun.
Eğer müzik ve görünümünü kontrol sağlayan "mini-player" ortaya çıkarmak için ekranın altındaki diğer uygulamalar, okutma kullanırken / diğer uygulamalar bırakmadan Now Playing listenizi düzenlemek.
Cihazınıza şarkı eklemek her zaman, uygulaması bir parçasını içine o şarkıları yüklemek ve bunları oynayacak dokunduğunuz zaman bir bildirim verecektir.
Her yerde uygulaması içinde, müzik kontrolleri ve Şimdi Yürütülüyor listesi ortaya çıkarmak için alttan tokatlamak.
Her yerde uygulaması içinde, sağ taraftan tokatlamak müzik kütüphanesi, arama fonksiyonu, yardım, tercihleri​​, ve duvar kağıdı ve menü renk özelleştirme dahil olmak üzere estetik seçeneklere erişmek için.
Her yerde uygulaması içinde, ekranın sol tarafında tokatlamak faves (tek tuşla şarkı / albüm / sanatçı erişim), çalma, ve autolists (dinleme alışkanlıklarına dayalı otomatik oluşturulmuş çalma listeleri) erişebilirsiniz.
5 özelleştirilebilir hızlı kısayolları Now Playing ekranında mevcuttur. Her biri için çeşitli işlevler atamak, Çalma Listesine Ekle, Şarkı Sözleri, şarkı paylaş, Manzara YouTube video imi kaydet, ve çok daha fazlası dahil.
Tüm ekranlar portre ve manzara yönelimleri için optimize edilmiştir.
Now Playing ekranı 7 için optimize edilmiş "ve 8.9" / 10 "tablet olmuştur.
Tüm kütüphane tarama ekranlar çeşitli ekran ve sıralama seçenekleri var.

Bir şarkıda yer imleri kaydedin ve görsel belirteçleri ilerleme çubuğu belirecektir. Dokunun arasında yer imleri atlamak ya da bir yer imi seçmek için "Görünüm imleri" seçeneğini kullanmak için sonraki / önceki.
Eğer şarkıyı terk zaman bir şarkıyı çalmak her zaman, bir yer imi otomatik olarak kaydedilir. Geri bir şarkı, önceki play konumuna gitmek için, "Görünüm imleri" seçeneğini kullanın.
Herhangi bir şarkı veya albüm için albüm kapağı indirin. Farklı görüntü çözünürlükleri ile çeşitli seçenekler arasından seçin. Albüm kapağı müzik dosyaları doğrudan yerleştirilmiştir.
Müzik dosyasına doğrudan gömülü (veya isteğe bağlı harici bir metin dosyasına kaydedilir) bir şarkı sözleri indir. Pinch / yazı tipi boyutunu değiştirmek için sözleri yakınlaştırın. Birlikte şarkı gibi hissediyorum? Eğer sözlerini görüntülemek olarak kendinizi kayıt karaoke özelliğini kullanın.
Sürükle / bırak şarkı yeniden sipariş ve multi-mode eklemek de dahil olmak üzere gelişmiş çalma listesi yönetimi. Çoklu eklenti modunda, uygulama içinde herhangi bir ekrana gidin ve hızlı bir çalma listesine eklemek için şarkı / albüm / sanatçı / türlerin / besteciler öğesine dokunun.
Bir sanatçı görüntülerken, şarkı listesi, albüm listesinde, ve sanatçının wiki sayfası arasında kaydırın. Wiki seçenekleri albüm, tür ve besteci bilgileri ekranlarda da mevcuttur.
Şık 4x1 ve 4x2 ana ekran widget'ları.
Temel kontroller (ICS +), gelişmiş mini oyuncu kontrolleri (ICS +) veya 4x2 widget'ı (Android 4.2 +) dahil olmak üzere çeşitli kilit ekranı kontrol seçenekleri.
Hızla, 5 ile geriye ve ileriye 30 veya 60 saniye atlama için kontrolleri ince ayarlı.Denetimleri (veya gizlemek) ortaya çıkarmak için duraklat / oynat kademe alanına uzun dokunun.
Jellybean üzerine Gapless çalma (veya üstü).
Ve çok çok daha fazlası!
Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 18 Temmuz 2014)
(Geliştirme) 'temel kilit ekranı' seçeneğini etkinleştirerek beri 'Kilit ekranında & Uzaktan kumanda' için 'Kilit ekranı ve GİYSİLERİ' tercihi ekranını yeniden adlandırıldı ayrıca Bluetooth ve Android Giyim cihazlar için uzaktan kumanda arabirimleri sağlar.
(Bug Fix) Sanatçı adı bazı Bluetooth cihazları üzerinde görüntülenen değildi.
(Bug Fix) Uygulaması albüm sanat güncelledikten sonra bazı cihazlarda çökebilir. Umarım bu sabit, ama benim cihazlarda sorunu yeniden olamaz çünkü% 100 emin olduğunu.
Gerekli Android O / S: 2.3 +


Rar Şifresi fullindir.co

Music Player (Remix) v1.5.6 APK indir Reviewed by Unknown on 22:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.