Top Ad unit 728 × 90


Cinema FV-5 Android Apk indir

Cinema FV-5 v1.17 APK

Açıklama

Sinema FV -5 parmaklarınızın profesyonel manuel kontroller koyar mobil cihazlar için profesyonel bir video kamera uygulamasıdır . Meraklısı ve profesyonel kameramanların ve film yapımcıları , bu video kamera uygulaması ile size mükemmel bir post prodüksiyon amaçlı top-of - the-line kontrolleri ileen iyi görüntüleri yakalayabilir uyarlanmış. Tek sınır hayal gücünüz ve yaratıcılık !

Özellikler :
Pozlama telafisi , ISO , ışık ölçüm modu ( matris / merkez / nokta ) , odak modu ve beyaz dengesi : sadece pro - Videokameralara sanıyordum tümgörüntü sensörü parametrelerini ayarlayın .
Ayrıca kayıt sırasında ( ISO , pozlama telafisi ve beyaz dengesi gibi ) sensör parametrelerini değiştirin .

Sonra ve kayıt sırasında yakınlaştırma . Belirli bir odak uzunlukları35mm eşdeğeri - tabanlı odak uzaklığı ekranı sayesinde ayarlayın .
Kayıt sırasında odak ayarlamaları : kayıt ve değişiklik odak düzlemleri önce konuyla ilgili kilit odak kayıt sırasında.
Profesyonel vizör : 10 + kompozisyon ızgaralar , mevcut 10 + kırpma rehberleri güvenli alanlar görüntülemek ve çok daha fazlası.
Bir video kameraen gelişmiş elektronik vizör : Canlı RGB ve parlaklık histogram kayıt sırasında da mevcuttur .
Profesyonel ses ölçüm seçenekleri : kayıt sırasında ekran, ses zirveleri ve ses kırpma uyarılar .
, Video ve ses codec seçinbitrates , ses örnekleme oranları ve kanal sayısını ayarlayın.
Bütün kamera fonksiyonları ses tuşları atanabilir . Sen (kablo - kulaklıklar olanlar dahil ) ses tuşlarını kullanarak yanı sıra odaklanma ve kayıt EV , ISO , renk sıcaklığı , zoom ve daha ayarlayabilirsiniz . Donanım kamera deklanşör tuşları ile cihazlar da desteklenmektedir .
Video coğrafi etiketleme desteği.
Otomatik odaklama , makro , dokunmatik odaklama ve sonsuz odak modu , artı bir odak kilidi anahtarı ( AF - L ) .
Android 4.0 + Otomatik pozlama ( AE - L ) ve otomatik beyaz dengesi ( AWB - L ) kilitler . Ayrıca otomatik klip kaydı sırasında pozlama ve beyaz dengesini kilitleyebilirsiniz .
Güçlü video klipleri düzenleme seçenekleri : farklı depolama yerleri ve ( hatta değişkenler ) ile tamamen özelleştirilebilir dosya adları .
Sinema FV - 5 herhangi bir kısa -orta - ölçekli üretim içinen iyi görüntüleri üretmek içinmükemmel bir uygulama. Bununla beraber herhangi bir high-end orta- cihaz ile mümkün olan en iyi malzemeyi kaydedebilirsiniz . Sinema FV - 5 özel Android tabanlı kompakt kameraları destekler , bu yüzden bile yüksek kaliteli , optik stabilize zoom kullanabiliyorlar . Sinema FV -5 ile çekilengörüntüleri kolayca Apple Final Cut Pro , Adobe Premiere , Sony Vegas ya da DaVinci Resolve gibi herhangi bir NLE düzenlenebilir .

Bu sürümde neler var : (Güncelleme : 11 Mayıs 2014 )
Samsung Galaxy S2 ile tüm sorunları düzeltildi. Ancak,1080p çözünürlük modundaodak noktası her zaman otomatik veyakınlaştırma (aynı budonanım bir sınırlama,orijinal Samsung kamera olur ) desteklenmez.
Bazı cihazlarda Sabit çöküyor yeni kayıt başlangıç ​​.
Genel optimizasyonlar ve hata düzeltmeleri .
Gerekli Android O / S : 4.0 +


Rar Şifresi apkoyun.net

Cinema FV-5 Android Apk indir Reviewed by Unknown on 23:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.